Ръчна машина за затваряне на колбаси.
Все още ли връзвате и връзвате колбаса и се чувствате изтощени, тъй като това е досадна и отнемаща време работа? Ние ви предлагаме тези висококачествени машини за ръчно обвързване и възли на колбаси, които са необходими за малка обработка на колбаси. Можете да подобрите скоростта на крайния продукт на малкия производствен процес, като по този начин спестите разходи и намалите ненужните проблеми с големи устройства.
Като машини с дизайн на маса, те са стабилни, лесни за използване и лесни за използване. Освен това те са изработени от 304 неръждаема стомана. Те са издръжливи и лесни за почистване. За да спести време, машината е проектирана да върже и навързва колбаса по кръг, без да е необходимо да отрязва конец и канап, вместо да бъде изцяло ръчно изработена. Подходящ за търговска или частна употреба. Западни ресторанти, китайски ресторанти, компании за замразени храни, супермаркети, месари и семейства.
Кашонираща машина за залепяне на кашони с тиксо отгоре и отдолу.

Кашонираща машина. Перфектна работа и лесна настройка
Полуавтоматична машина за запечатване на кашони с тиксо.
Скорост на движение: 20м/мин.;
Минимални размери на кашона: ( Д х Ш х В ) 150х150х120мм;
Максимални размери на кашона: ( Д х Ш х В ) 500х 500х 500 мм;
Два механизма за придвижване на кашона
със странично разположение;
Две залепващи глави с горно и долно разположение;
Входен и изходен транспотиори дълги по 400мм
Ел. захранване: 230 волта;
Размери на машината – ( Д х Ш х В ) 1000х 850х 1360 мм;
Тегло: 125 кг;

Печатащо устройство / Принтер за дата и партида.

Модел: LL-790Размер: 240 * 120 * 97mmВолтаж: 16.8 V;Тегло: 0.89 кг;Размер на печат: 2-12.7 mm;Скорост на печат: 50 M / MIN;Височина на печат: 4-12.7 mm;Езици: английски, испански, Корея, арабика, Русия;Мастило: Бързо изсушаване;Цветове на мастилото: черно, червено, бяло;Материал за печат: картонена кутия, хартия, дърво.Регулируема точност на печат: 600dpiПечат на съдържание: матрична точка, дата, сериен номер на променлив номер, партиден номер, снимка, лого, баркодПечатни материали: дърво, картон, камък, МДФ, лека стомана, кил тръба метална пластмаса, алуминиево фолио и др.Външен интерфейс:порт за зареждане, usb порт, фотоелектрически порт;Работна среда: 0-40 ℃ ;Влажност: 10-80%Капацитет на касетата: 42 мл патрон с мастило за бързо изсъхване;Размер на екрана: 3,5-инчов цветен екран с докосване;Линия за печат: 1-6 линии ( регулируема );

Ръчна U-образна машина за запечатване на колбаси, наденици, суджуци и други продукти.
  1. Опростен работен режим.
  2. С подсилена пружина за непрекъснато натоварване.
  3. Лесно почистване.
  4. Масивно тяло.
  5. Изработен от хромиран материал.
  6. Настройващ винт за регулиране на налягането на скобите.

Спесификация:
Тегло: 15 кг;
Размери (L x W x H): 42.00 * 22.00 * 65.50 см;

Пакетът включва:
1 резачка за колбаси

Залепваща-Запечатваща-Затваряща машина-FR-900/EBY/

Машината използва електронен механизъм за постоянна температура и механизъм за регулиране на непрекъснатата скорост на предаване и може да запечатва пластмасово фолио или торби от различни материали под различни форми. Може да бъде асортимент към различни линии за сглобяване, дължината на уплътнението е неограничена. Машината може да бъде оборудвана с релефно колело и тип колело, можете също да замените типа с това, от което се нуждаете. Можете да отпечатате датата на производство, срока на експлоатация, логото и т.н. върху опаковката на вашите продукти, докато ги запечатвате с машината.Този вид уплътнителна машина е подходяща за запечатване на найлонов плик, торбичка от алуминиево фолио, комбинирана торбичка в индустрията на лекарството, селскостопански химикали, храни, смазочни масла и др.

Може да запечатва пластмасов филм или торби от различни материали в различни форми.Може да бъде асортимент към различни линии за сглобяване, дължината на уплътнението е неограничена.Може да бъде оборудвано с релефно колело и тип колело, можете също да замените типа с това, от което се нуждаете.Може да се използва за отпечатване на датата на производство, срока на експлоатация, логото и т.н. върху опаковката на вашите продукти, докато ги запечатвате с машината.Подходящ за запечатване на пластмасова торба, торбичка от алуминиево фолио, комбинирана торба.Снабден с водач за въвеждане на торбичка за лесно подаване на торби и прави уплътнения.Превключвател за аварийно спиране с промишлено ниво (E-Stop).Изключително широка ширина на уплътнението от 7/16 (12 мм), за да се осигури херметично уплътнение.Ремъци тип PTFEУдължена система за охлаждане с принудителен въздух с изключително широки охладителни пръти и 6 отвора за пренос на топлина.Един чифт Бронзови уплътнителни пръти.Метод на запечатване – постоянна топлина.Бързо време за загряване.Регулируема двупосочна шайба за оптимална стабилност.Свити ролки под налягане с променливо регулиране на налягането.Моторизиран гумен транспортьор с контрол на скоростта.Способен за скорост до 40 Ft / min (12 MT / min).Височина на транспортьора (от центъра на уплътнителната лента) 114 до 254 мм.Работи с всички термозатворими торбички, включително PE, PP и ламинации.Режим на работа: Електрически безстепенен механизъм за регулиране на скоростта на предаване.Тип на печат: Печат на стоманени колелаШирина на уплътняване на фуги: 450ммНапрежение: 220V / 50HzМощност: 500WСкорост на уплътнение: 0-12м / минДебелина на уплътнението: 0,02-0,80 ммШирина на уплътнението: 6-15ммДължина на уплътнението: 0-∞

Транспортна Лента

Работна скорост: 0-82 фута / мин ( регулируема );

Напрежение: 220V / 60Hz;

Материал: неръждаема стомана 304 + PVC;

Тегло: 22 кг;

Машина за връзване на карначета, колбаси, суджук
Все още ли връзвате и връзвате колбаса и се чувствате изтощени, тъй като това е досадна и отнемаща време работа? Ние ви предлагаме тези висококачествени машини за ръчно обвързване и възли на колбаси, които са необходими за малка обработка на колбаси. Можете да подобрите скоростта на крайния продукт на малкия производствен процес, като по този начин спестите разходи и намалите ненужните проблеми с големи устройства.
Като машини с дизайн на маса, те са стабилни, лесни за използване и лесни за използване. Освен това те са изработени от 304 неръждаема стомана. Те са издръжливи и лесни за почистване. За да спести време, машината е проектирана да върже и навързва колбаса по кръг, без да е необходимо да отрязва конец и канап, вместо да бъде изцяло ръчно изработена. Подходящ за търговска или частна употреба, 32мм дебелина на продукта. Западни ресторанти, китайски ресторанти, компании за замразени храни, супермаркети, месари и семейства.
Печататаща машина за дата и партидa.
Това устройство може да отпечата 1 ~ 3 линии еднократно
Може да се отпечата ясно върху различни материали с мек печат
Използва технологията за печат с горещ печат вместо печат с мастило
Постоянен контрол на температурата
Работната температура може да се регулира така, че да пасва на различен материал за уплътнение и цветова лента
Широко използван за отпечатване на дата на продукта, тегло и т.н. в индустрията на храните, напитките и т.н.
Постоянен контрол на температурата
Параметри:
Входно напрежение: 220V
От мощност: 120W
Работена скорост: 20-120бр / мин
Термална лента за печат. Макс: 35 мм
Примерна площ: единичен ред: 4 * 35мм, около 15бр.; двоен ред: 10 * 35мм, около 30бр.; три реда: 16 * 35мм, около 45бр.
Тегло: 10кг